Smartlog v3 » Nonner og raske svende » Jeg fik både barnevogn i Sverige, billigt rideudstyr og et kig på nogle brugte pavilloner
Opret egen blog | Næste blog »

Nonner og raske svende

Ved det - mærkelige navn at give en blog - men læs med og lær

Jeg fik både barnevogn i Sverige, billigt rideudstyr og et kig på nogle brugte pavilloner

22. Mar 2012 20:05, DanskeHavet

Jeg har længe forsøgt at finde den helt perfekte barnevogn, men det har været utroligt svært da jeg har haft store krav og ønsket en, som man ikke ser andre komme gående med på gaden. Jeg besluttede mig derfor for, at jeg måske skulle finde den i udlandet og hvad var bedre end at finde en barnevogn i sverige , som oven i købet er vores naboland? Jeg kørte derfor en tur til Sverige for at kigge mig lidt om, men jeg var opsat på at jeg måtte have en med hjem, inden dagen var omme. Det var jo trods alt ikke helt gratis at køre til Sverige. Jeg havde hjemmfra kigget på en barnevogn test , som gjaldt barnevogne i Sverige og der fandt jeg den mest unikke barnevogn, jeg nogensinde havde set. Den var i indtil flere farver med selvlysende hjul, som er sikkert når man færdes ude om aftenen. Jeg var ikke et sekund i tvivl, jeg måtte eje den, og det kom jeg også til.

En anden sjov historie var da jeg ledte efter en pavillon. Jeg havde forinden besluttet mig for at den skulle være brugt, da de er nået så dyre fra ny af. Jeg fandt hurtigt et par stykker i den billige ende, som både var i god stand og tilpas store. Der var mange brugte pavilloner, men af dem som jeg havde valgt ud, var der en som skinnede igennem, og da jeg ville købe den, faldt en reklame i højre side mig i øjnene. De havde rideudstyr til ingen penge. Og når man som jeg er utrolig ride-glad var det et fund for de penge. Jeg endte faktisk op med at købe en hel stak rideudstyr istedet for en pavillon. Jeg har nu ikke udelukket pavillonen, men har her på det sidste haft så travlt med at få glæde af mit nye rideudstyr.

Relaterede